sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Selena Gomez si Ashley Tisdale, stralucitoare la o petrecere de Craciun! Uite cum s-au imbracat cele doua. Care arata mai bine?

Are doar 27 de ani, dar Ashley Tisdale este deja directorul unei companii de productie, Blondie Girl Productions, pe care a infiintat-o in urma cu cinci ani.

Selena Gomez si Ashley Tisdale, stralucitoare la o petrecere de Craciun! Uite cum s-au imbracat cele doua. Care arata mai bine? 
 Profitand de perioada Sarbatorilor, Ashley Tisdale a dat o petrecere de Craciun la compania sa, iar printre cei prezenti la eveniment s-a numarat si buna prietena a lui Ashley, Selena Gomez.

Daca blonda din High School Musical a avut o tinuta eleganta si stilata, purtand o rochie alba, mulata si o pereche de botine inalte, cu animal print, Selena a avut un look mult mai relaxat, dar la fel de cool.

Frumoasa bruneta a purtat o pereche de pantaloni negri, un top bej, botine negre, o geaca de piele si o esarfa.

Cele doua prietene s-au fotografiat langa pomul de Craciun si au fost foarte zambitoare toata seara, semn ca s-au bucurat sa se revada.

Si cum orice party de Craciun trebuie sa aiba si un scop nobil, Ashley a donat cutii cu cadouri pentru organizatia Toys for Tots, care va dona cadourile copiilor din familii nevoiase si celor din centre de plasament.
Proud boss: Ashley Tisdale wore a figure-hugging white dress to attend the Blondie Girl Christmas bash in Studio City Support from a friend: Selena Gomez attended the bash in Studio City to support her pal Doing her bit: Ashley posed with Sgt. Alexander Pineda, Ashley Tisdale and Sgt. Antonio Sanchez next to boxes of toys that were donated to charity Having a great time: Ashley started the production company five years ago
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu